Aanbevelingen

Benieuwd waarom andere vrouwen ons aanbevelen?
Lees dan deze ervaringen met ons. 

“Wij zijn ook benieuwd naar jouw
ervaring met onze zorg.”

Laat je het ons weten?
Of geef ons een waardering op Zorgkaart Nederland.

Cynthia heeft ons fantastisch gesteund tijdens onze zwangerschap. Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij haar en ben nog altijd blij dat zij bij mijn bevalling is geweest. Ze is een topper!”

Inez

Marielle, de rust, hulp en professionele aanpak tijdens mijn bevalling maakte me sprakeloos en gaf meteen een veilig gevoel tegelijkertijd! De begeleiding tijdens de weeën, persen en achteraf gaf mij het gevoel dat ik het kon, ook al wist ik niet wat ik deed. Duidelijk, sturend en de rust maakte de heftige bevalling als een bevalling waar ik naar terug kijk als iets moois in plaats van een trauma.”

Sanne

Mariëlle heeft mij tijdens alle drie mijn zwangerschappen begeleidt. Ze neemt de tijd tijdens iedere afspraak en luistert echt naar je! Tijdens de bevalling heb ik alle drie de keren rust en vertrouwen ervaren, maar tegelijkertijd wel de duidelijkheid van wat er moest gebeuren.”

Leonie

Na twee miskramen, werd ik weer zwanger. Gelukkig mocht deze zwangerschap wel goed gaan en hebben we een prachtige dochter gekregen. In mijn zwangerschap kwam ik bij Cynthia. Ik heb haar ervaren als een heel fijn en betrokken persoon. Altijd nam ze de tijd. Door de eerdere miskramen was ik deze zwangerschap ook onzeker, maar dankzij Cynthia lukte het mij elke keer dit weer om te zetten in vertrouwen. Ik ging altijd weer met een goed gevoel naar huis. “

Melissa

Cynthia was voor ons een fijne, behulpzame verloskundige die echt de tijd voor ons nam. Ze heeft ons goed bijgestaan en mij door mijn bevalling heen geholpen.”

Natasja

Ik heb Mariëlle ervaren als een lieve, betrokken en oplettende verloskundige. Tijdens de bevalling heeft zij mij tot het einde goed begeleid. Mariëlle luistert goed naar je, motiveert waar nodig en straalt rust uit. Kortom, een fijne ervaring!”

Sanne 

Dankzij Mariëlle kijk ik terug op een fijne bevalling van mijn eerste kindje. Ze straalde rust uit en gaf me vertrouwen. Ze besprak alles wat er ging gebeuren duidelijk. Mijn bevalling eindigde in het ziekenhuis, maar dankzij Mariëlle heb ik mij geen moment zorgen gemaakt om mijn kindje of mezelf. Toen mijn kindje er bijna was, hoor ik haar nog zeggen ‘Je wilde haar zelf aanpakken toch?’ Dat was ik op dat moment even vergeten, maar dankzij haar betrokkenheid heb ik dat toch kunnen doen. In het ziekenhuis zeiden ze dat het een pittige bevalling was geweest, maar dat heb ik absoluut niet zo ervaren.”

Vera

Ik ben nog steeds enorm dankbaar voor de begeleiding die Mariëlle tijdens mijn zwangerschap en bevalling, maar zeker ook na de bevalling geboden heeft. Mariëlle is heel betrokken, stelt je op je gemak en kon ons ook heel goed ondersteunen met de borstvoeding door haar ervaring als lactatiekundige.”

Michelle

“Vrouwen in solo- of duopraktijken zijn vaker
tevreden over hun bevalling en de zorgverlening.”

(Fontein, 2008)

Met een goed gevoel kijk ik terug op de rustige en persoonlijke begeleiding van Cynthia. Ik kon altijd terecht met mijn vragen en onzekerheden. Tijdens het IUI traject en na miskramen zorgde zij ervoor dat ik het vertrouwen in mijzelf en de zwangerschap bleef houden. Haar rust en duidelijke aanpak tijdens de bevalling hebben wij als zeer positief ervaren, evenals de nazorg.”

Annemieke

Gedurende mijn twee zwangerschappen en bevallingen, kon ik volledig op Mariëlle vertrouwen. Zij stelde mij gerust, maar wist ook door te pakken toen dat nodig was.”

Laura

Mariëlle is een liefdevolle en spontane verloskundige met een bak aan ervaring. Dit ervaarde ik als een warm en stimulerend gevoel tijdens mijn bevalling. Ook tijdens de nazorg was de kennis en spontaniteit erg prettig. Een echte aanrader Mariëlle als verloskundige!”

Larissa

Postadres:
Lindenlaan 6
1943 DW Beverwijk

Praktijkadres:
Joannes Wuijtiersstraat 33
1962 VD Heemskerk

085-7602915 (algemeen) 085-7602916 (spoed) info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Je kunt je hier direct inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Inschrijven

Beladvies

Lees hier wanneer je ons moet bellen tijdens de zwangerschap en voor de bevalling.

Beladvies

Werkgebied

Beverwijk, Driehuis, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.