Welkom bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Leuk dat jullie hier terecht zijn gekomen! Je bent zwanger en jullie hebben gezocht naar een verloskundige in Velsen-Zuid. Jullie zijn meer dan welkom bij ons.

Zwanger

Je kunt je bij ons inschrijven voor de standaard verloskundige zorg, op ons kinderwensspreekuur of voor alleen de bevalling of kraamperiode. De verloskundige zwangerschapscontroles gebeuren gewoon allemaal bij jou thuis. Door de kleinschaligheid van onze praktijk en onze unieke manier van werken hebben we veel tijd en aandacht voor jullie.

Ouders worden is een unieke en bijzondere ervaring. Dat vraagt om unieke begeleiding. Door onze unieke manier van werken, verloskundige zorg aan huis, geloven wij dat er een goede band ontstaat. Wij geloven dat deze vertrouwensband zorgt voor gunstige medische uitkomsten en een goede ervaring.
Elk lichaam is uniek, elke vrouw is uniek en daarbij past een unieke aanpak.

Wij zien het worden van ouders als een natuurlijk proces. Wij proberen dit natuurlijke proces te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Wij geloven in de kracht van de vrouw en ons doel is om elke vrouw in onze praktijk zelf ook in te laten zien hoe krachtig zij is.

 

Een unieke verloskundigenpraktijk
in Velsen-Zuid e.o.

Bij Verloskundigenpraktijk Uniek zijn wij niet gebonden aan een spreekuurlocatie, omdat de controles plaatsvinden middels huisbezoeken. Door onze unieke manier van werken, zijn wij niet plaatsgebonden en kun je bij ons terecht als je een verloskundige zoekt in de regio Beverwijk, Broekpolder, Castricum, Driehuis, Haarlem-Noord, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Uitgeest, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.

Werkwijze

Door de kleinschaligheid van onze praktijk en onze unieke manier van werken hebben we veel tijd voor jullie controles. De controles duren meestal 20-30 min en voor sommige afspraken plannen we zelfs een uur.

Wij doen deze controles overdag, ’s avonds en in het weekend (indien beschikbaar). Tijdens de controles thuis zitten we ontspannen met elkaar aan tafel of op de bank. De medische controles kunnen liggend op de bank of op bed. 

Partner en grote broers of zussen kunnen gewoon altijd bij de controles aanwezig zijn. De medische echo’s zullen worden gedaan in een van de, bij onze praktijk aangesloten, echocentra. Voor de bevalling kun je kiezen of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen.

Na de bevalling komen we ook weer bij jullie thuis langs. Als je voor je zwangerschap onder controle bent in het ziekenhuis, kun je je bij ons ook aanmelden voor de nazorg in het kraambed.

Wij begrijpen dat jullie een prille zwangerschap graag nog even voor jullie zelf willen houden, daarom komen wij discreet, zonder stickers op de auto, langs.

Inschrijven bij
Verloskundigenpraktijk Uniek

Verloskundigenpraktijk Uniek is een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Velsen-Zuid die het belangrijk vindt om elke vrouw voldoende persoonlijke tijd en aandacht te kunnen geven, afgestemd op haar unieke behoefte. Om er voor te kunnen zorgen dat wij deze werkwijze kunnen waarborgen nemen wij per maand een beperkt aantal zwangeren aan. Ben je zwanger en wil je graag zorg van Verloskundigenpraktijk Uniek, neem dan bij voorkeur vroeg in de zwangerschap contact met ons op. 

“Je bent van harte welkom!”

Postadres:
Lindenlaan 6
1943 DW Beverwijk

085-7602915 (algemeen) 085-7602916 (spoed) info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Op zoek naar een verloskundigenpraktijk in Velsen-Zuid? Je kunt je hier direct inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek.

Inschrijven

Beladvies

Lees hier wanneer je ons moet bellen tijdens de zwangerschap en voor de bevalling.

Beladvies

Werkgebied

Beverwijk, Broekpolder, Castricum, Driehuis, Haarlem-Noord, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Uitgeest, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.