“Wij vinden het belangrijk dat contact
met ons laagdrempelig is.”

Huisbezoek of Spreekuurlocatie

Sinds januari 2022 kun je bij onze praktijk kiezen of je alle zorg aan huis wilt, alle zorg op de praktijk of een combinatie van de twee. Hier lees je waar onze praktijk gevestigd is. Op de rand tussen Beverwijk en Heemskerk, vlakbij Castricum en Uitgeest en met gemakkelijke uitvalswegen richting Velserbroek, IJmuiden, Santpoort-Noord en Driehuis. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Heemskerk. Daar zitten wij gezamenlijk met Huisartspraktijk Zwart, Fysiotherapie Heemskerk, een priklocatie van het Rode Kruis Ziekenhuis en andere disciplines. 

Praktijkadres

Joannes Wuijtiersstraat 33
1962 VD Heemskerk

Routebeschrijving: Vanaf de Vrijburglaan, ga je de Joannes Wuijtiersstraat in. Dit is de straat tegenover de kinderboerderij. Daar vind je het gezondheidscentrum. Je kunt in de straat of in de wijk gratis parkeren. 

Inschrijven

Je kunt je bij ons op verschillende manieren aanmelden voor de zwangerschap of voor de kraamperiode na de bevalling. Bijvoorbeeld als je om medische redenen onder controle bent van het ziekenhuis. 
Dit kan telefonisch, een belverzoek via WhatsApp of een e-mail. De makkelijkste manier is door ons inschrijfformulier in te vullen. Wij kunnen jullie dan direct makkelijk inschrijven in de praktijk. Meld je je alleen aan voor de kraamperiode na de bevalling, dan is het handig dit te vermelden op het inschrijfformulier. 

“We zien er naar uit om jullie te ontmoeten!”

Postadres:
Lindenlaan 6
1943 DW Beverwijk

Praktijkadres:
Joannes Wuijtiersstraat 33
1962 VD Heemskerk. 

085-7602915 (algemeen) 085-7602916 (spoed) info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Je kunt je hier direct inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Inschrijven

Beladvies

Lees hier wanneer je ons moet bellen tijdens de zwangerschap en voor de bevalling.

Beladvies

Werkgebied

Beverwijk, Driehuis, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.