“Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs.
Dan heeft elke dag iets positiefs.”

Kinderwens

“Een goede voorbereiding is het halve werk.” Door in de periode voor de zwangerschap gezond te leven, kun je een positieve invloed uitoefenen op de zwangerschap en op de gezondheid van jullie kindje. Jullie kunnen bij ons terecht op het kinderwensspreekuur. De meeste verzekeringen vergoeden de zorg hiervoor. Wij vinden deze voorbereiding op de zwangerschap belangrijk en daarom kun je gratis naar het kinderwensspreekuur komen, mocht je verzekering de zorg niet vergoeden. 

Aanmelden

Tijdens het kinderwensspreekuur proberen we jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de gewenste zwangerschap. Wij bespreken met jullie een aantal onderwerpen zoals: het slikken van foliumzuur, gezonde voeding, medicijngebruik, risicofactoren of ziektes bij jullie of in jullie familie, schadelijke gevolgen van drank, drugs en sigaretten, sporten, jullie levensstijl, werk, vruchtbaarheid en je menstruatiecyclus. Dit zijn tips en adviezen voor aanstaande moeders én aanstaande vaders. 

“Ouderschap is jullie avontuur met jullie kind.
Elk avontuur is uniek en bijzonder”

Postadres:
Lindenlaan 6
1943 DW Beverwijk

Praktijkadres:
Joannes Wuijtiersstraat 33
1962 VD Heemskerk

085-7602915 (algemeen) 085-7602916 (spoed) info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Je kunt je hier direct inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Inschrijven

Beladvies

Lees hier wanneer je ons moet bellen tijdens de zwangerschap en voor de bevalling.

Beladvies

Werkgebied

Beverwijk, Driehuis, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.