“Unieke, persoonlijke, vertrouwde,
kleinschalige en kwalitatieve zorg.”

Onze visie

Persoonlijke en kleinschalige zorg vinden wij belangrijk. We vinden het van belang dat wij jou goed kennen, maar ook dat jij ons goed kent. Wij geloven dat op deze manier er een goede vertrouwensband tussen ons kan ontstaan. Dit komt de zwangerschap en de bevalling ten goede. Uit onderzoek is gebleken dat een kleinschalige verloskundigenpraktijk met 1 à 2 zorgverleners zorgt voor minder verwijzingen tijdens de zwangerschap, vaker thuis bevallen en minder vaak interventies tijdens de bevalling. Het kennen van de eigen verloskundige en de aanwezigheid van de eigen verloskundige tijdens de bevalling zorgt ervoor dat de vrouwen vaker tevreden zijn over hun bevalling en de zorgverlening. En dát vinden wij heel belangrijk!

Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw zich uniek en krachtig voelt in haar zwangerschap, haar bevalling en in het ouderschap. Dit is waar jij voor bent gemaakt! Jouw lichaam is gemaakt om een kind te kunnen dragen, de pijn van een bevalling te doorstaan en om zorg te dragen voor een kind. En élke moeder doet dat op haar eigen unieke krachtige manier. Wij geloven dat dit een natuurlijk proces is. Dat proces begeleiden vinden wij het mooiste wat er is. 

En natuurlijk zijn wij er ook voor de vaders! Wij zien jullie betrokkenheid met de zwangerschap, met het nieuwe leven dat groeit, het toezien van je partner met pijn én wij genieten mee als jullie mannen, vaders worden. 

wie zijn wij?

Wij willen jullie voorzien van kwalitatief goede zorg. Daarom volgen wij regelmatig bijscholingen en zijn wij geregistreerd in het BIG-register. Wij zijn ook geregistreerd in het kwaliteitsregister van de KNOV (onze beroepsgroep). 

Wij begeleiden jullie zwangerschap niet alleen. Dit doen wij samen met de gynaecologen, klinisch verloskundigen, arts-assistenten en verpleegkundigen in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk of in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Wij werken ook samen met huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, diëtisten, echoscopisten, kraamverzorgenden, lactatiekundigen, het consultatiebureau, Moeders voor Moeders, mama Kits en stevig ouderschap.

Wij vinden het ook belangrijk om milieubewust om te gaan met onze planeet. Daarom proberen wij jullie zoveel mogelijk gegevens digitaal te verstrekken, middels het Zwangerenportaal. Mochten wij toch iets voor jullie uit moeten printen of naar jullie op moeten sturen, dan gebruiken wij daar 100% gerecycled papier en enveloppen voor. 

Folders geven wij bij voorkeur ook digitaal aan jullie mee. Je kunt alle belangrijke folders vinden op onze website. Mocht je toch liever de folders op papier mee krijgen, dan kun je dit bij ons aangeven. 

Benieuwd waarom andere vrouwen ons aanbevelen? Lees dan deze ervaringen met ons. 

 

Wie zijn wij?

“Jouw lichaam is gemaakt om een kind te dragen”

Postadres:
Lindenlaan 6
1943 DW Beverwijk

Praktijkadres:
Joannes Wuijtiersstraat 33
1962 VD Heemskerk

085-7602915 (algemeen) 085-7602916 (spoed) info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Je kunt je hier direct inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Inschrijven

Beladvies

Lees hier wanneer je ons moet bellen tijdens de zwangerschap en voor de bevalling.

Beladvies

Werkgebied

Beverwijk, Driehuis, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.