“Een klein team maakt
de zorg persoonlijk
en dát vinden wij heel belangrijk.” 

Ons team bestaat uit twee vaste verloskundigen: Mariëlle Holleman-Zweers en Cynthia van Pamelen-Hemmer. Daarnaast werken wij met een vaste waarneemster voor vakantiedagen, bijscholing, etc. Je kunt de waarneemster tegen komen tijdens de zwangerschap, bevalling en/of het kraambed. 

We vinden het ook belangrijk dat jullie ons goed leren kennen, zodat jullie een vertrouwd gevoel hebben bij ons. Daarom stellen wij ons graag aan jullie voor:

Mariëlle Holleman-Zweers

Mede-eigenaar Uniek / verloskundige

Ik ben Mariëlle Holleman-Zweers (1989) , opgegroeid in Velserbroek, maar voor mijn opleiding vertrokken naar België. Hier ben ik in 2011 afgestudeerd. Na mijn opleiding heb ik bijna 9 jaar bij een verloskundigenpraktijk in Velserbroek gewerkt. In 2013 ben ik afgestudeerd als lactatiekundige. Hier ben ik niet meer actief werkzaam in, maar deze expertise neem ik mee in het dagelijkse werk als verloskundige.

In 2019 dacht ik meer rust en regelmaat te vinden in het werken als kraamverzorgende, maar niets was minder waar. Ik miste het vak enorm. Mijn passie laaide opnieuw op en vanaf 2020 heb ik een jaar in een verloskundigenpraktijk in Haarlem gewerkt. In 2021 begon ik samen met Cynthia een eigen verloskundigenpraktijk. Voor mij een langverwachte wens. Cynthia en ik hebben al eerder met elkaar samen gewerkt en weten daarom precies wat we aan elkaar hebben. Dat is fijn samenwerken!

Ik woon samen met mijn man Rutger, zoon Seth (2013) en dochter Julia (2016) met veel plezier in Velserbroek. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of fietsen. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en bakken (vegetarisch), lezen, reizen, op avontuur te gaan/hiken, sporten, uiteten te gaan en te zingen in Shelter Haarlem. Ik geniet van de geur van het bos, het lenteseizoen, mijn kinderen, chai tea, toetjes en ijs!

BIG nr: 89914326303

Cynthia van Pamelen-Hemmer

Mede-eiegenaar Uniek / Verloskundige

Ik ben Cynthia van Pamelen-Hemmer (1983) , geboren en getogen in Beverwijk. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Amsterdam, afgestudeerd in 2014. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende praktijken gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Naast de werkzaamheden als verloskundige heb ik mij gespecialiseerd in anticonceptie. Je kunt bij mij ook terecht voor het plaatsen van spiralen, zetten van de Implanon of het voorschrijven van andere anticonceptie. 

In 2020 dacht ik dat een baan als Kliniekmanager mij meer rust en vrijheid zou geven, maar dat bleek niet het geval. Ik miste het enorm om verloskundige te zijn. Wel heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan in het reilen en zeilen van een kliniek. In 2021 hebben Mariëlle en ik onze eigen verloskundigenpraktijk opgestart. Dit was altijd al mijn wens, nog voor ik afstudeerde. Door de samenwerking die Mariëlle en ik eerder hadden, weten wij dat wij dezelfde visie hebben. We hebben altijd contact met elkaar gehouden en onze kinderen spelen ook graag samen. Dat maakte de keus om samen onze droom te verwezenlijken erg makkelijk!

Ik woon samen met mijn man Jan-Kees, zoon Seb (2013), dochter Fenna (2016) en zoon Ties (2019) in Beverwijk. In mijn vrije tijd ben ik graag in het bos of op het strand te vinden. Heerlijk om de kinderen lekker uit te laten razen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te lezen, films te kijken en te haken. Ook uiteten gaan is iets wat ik graag doe. Verder geniet ik ontzettend van mijn kinderen, verse bloemen en chocolade!

BIG nr: 99064563103

“Je bent uniek en waardevol.
Precies zoals je bent bedoeld. “

Postadres:
Lindenlaan 6
1943 DW Beverwijk

Praktijkadres:
Joannes Wuijtiersstraat 33
1962 VD Heemskerk

085-7602915 (algemeen) 085-7602916 (spoed) info@verloskundigenpraktijkuniek.nl

Je kunt je hier direct inschrijven bij Verloskundigenpraktijk Uniek

Inschrijven

Beladvies

Lees hier wanneer je ons moet bellen tijdens de zwangerschap en voor de bevalling.

Beladvies

Werkgebied

Beverwijk, Driehuis, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Wijk aan zee.